MIRORUSE написа:zvartoshu написа:sa prins o zi , dupa care acum doarme , nicii urma , 93.6 si asta are problema , cand intra tare cand intra incet , asta la 36km de ruse pe nord . faceti-le treaba bine si la fm + si la fres si la shager , sa se auda , nu sa ne chinuim sa stoarcem semnal

Pt. FM + si Fresh nu depinde de mine ! Emitatoarele respective se afla la turnu de televiziune, dar la Shlager la 90,5 - acum totul este OK !!! Pot sa verifici . Au intrat apa in mufa intre cablu si antena noastra, acum ar trebui sa fie perfect - scrie-mi daca este vreo problema
se aude lesinat 90.5-u , mai scutura naibii spliteru ala si bagal in punga cand e vremea asta uda , ca bate aiurea rau si nu mai acopera nici 35km in sus spre noi .. pe bune , deja majoritatea din romania au capace de protectie la spliterul care vin cele 4 fire ale antenelor . vezi pas cu pas pe unde pierde ca pierde multa putere .
fm plus asa face si ala , dar acolo face contact bine sa zic 2 min se aude aproape stereo si in buc pe strada se aude slab , si de o data nici in afara bucurestiului nu mai ajunge .
ahahahauu .. mama lor de emitatoare ca mi-au mancat zilele
asa avem in romania 96.6 orionul , de cand lau suit pe munte din campu lung muscel , a luat apa la bord si asta are puterea in valuri cand e tare cand e incet , am vb cu astia din 2 in 4 min si am pus si in direct la telefon sa isi auda emitatorul si degeaba , pana nu se incalzeste nu fac nimic , trebui sa aranjeze mufe fire si splitere .

un fel de ajutorrr ca mi se ineaca spliterele cu apa ...