propagare de nu se va mai intampla vreo data :
Anume, receptii defazate fata de directia emitatorilor .
Am prins incepand de la 23:25 semnalele Dobrich si baneasa pe traiectoria VACARENI , o manifestare foarte ciudata , am prins NOVACI pe directia moldova , Am receptionat Actualitati topolog spre directia NOVACI , am prins VACARENI cu antena spre SUD , am prins Toate semnalele cu antena spre moldova , Am prins pe verticala Vacareni , am prins Novaci .. lucru ce zice ca nu e in regula stratul D , manifestarea fiind ca aceea de anul trecut cand oltenia venea pe verticala .
In dimineata zilei cu propagarea am avut alt fenomen , novaci tare , tulcea topolog tare , vacareni si baneasa nici nu se zarea , burgas si dorbrich foarte slabe .
In aceasta dimineata , alt fenomen iesit di comun , Cozie tare , novaci slab , topolg la 50dB , vacareni sub normal , 30dB - 34dB , mai nou , valuri de molodva 1 pe 103,5 dar vagi , foarte vagi . , Dobrcih tare , burgas nici nu se zareste . Baneasa luata mai bine pe verticala decat orizontala .
Sa exagerez nitel , turci pe tropo sunt , dar pe BOZKURT , nici gram de zonguldak si nici istambul , demirkoy .
Si sa sar si calul nitel , ce e stilnoele ala de pe sevastopol in 105,6?
A? asta e propagare peste marea neagra , sau trage la mare , si acolo nu sunt emitatoare ? Pai daca erau emitatoare pe mare , acu agatam orice petarda , dar nu este , hehehe , am scapat ieftin , si stati , propagarea este dupa tarm , nu pe zona techighiolului sa agatam vacanta , sau mangalie .... ! Dementza de rf frate !
http://www.youtube.com/user/zvartoshu#p ... OMysCuvkpA un sevastopol !!!
si o exagerare de strat D in perioada cand asta este cu deschidere inferioara , TRT BOZKURT , nici gram de zonguldak deschis si pe langa asta reflexia simultana cu el era belogradhik , adic acum ?!!! un crac in turcia si un cac in bulgaria via serbia ? ? ? ? a turbat lupu' sau a inebunit troposfera??!!!
cumva arata asa? ? ?

Nu se poate .. ce se prinde este prea de tooot , depasete normalul .. SF-uri de primavara frate !!!
uite aici
http://www.youtube.com/watch?v=hOMysCuvkpA .. asa ceva e bun de aratat la toata lumea , e irealizabil!!!!! Asta este film prins la BULAN .. !!!!